Kameraövervakning för industrin.

Kameraövervakning är ett bra skydd mot både stöld och skadegörelse. Med kameror på plats kan du övervaka det som sker på området i realtid. Du kan också koppla kamerorna till system som larmar, tänder strålkastare eller aktiverar högtalarmeddelanden.

Med ett kamerasystem från Secits har du alltid tillgång till inspelat videomaterial som gör det lättare för polisen att identifiera gärningsmän eller spåra de bilar som använts vid en stöld. Det ökar dina chanser att få tillbaka eventuellt stöldgods. Videobilderna blir också ett mycket starkt bevismaterial om fallet får till rättegång.

Med kameraövervakning kan du:
  • Förhindra stölder och skadegörelse
  • Förenkla in- och utpassager
  • Övervaka lastkajen
  • Förebygga arbetsplatsolyckor
  • Övervaka byggnader och områden i realtid
  • Granska inspelat material i efterhand

Utanför kontor
När du vill förenkla och effektivisera

Ett kameraövervakningssystem från Secits ger dig också möjlighet att effektivisera in- och utpassage med video och grindstyrning på distans, eller med avläsning av registreringsskyltar (LPR) som öppnar grindarna automatiskt för godkända fordon.

Du kan också använda kameror för att se när lastbilar anländer till lastkajen för att lämna eller hämta gods, eller vid vilken port de väntar. Behöver du av någon anledning kontrollera en in- eller utleverans i efterhand kan du på videobilderna verifiera att antalet pallar och kollin.


Utanför kontor
När du vill öka säkerheten

Kameraövervakning kan också användas för att säkerställa säkerheten på arbetsplatsen genom att varna om pallar hamnar inom spärrat område, utrymningsvägar blockeras eller om någon saknar skyddshjälm.


Secits Icon Brain 2
Enkel kameraövervakning – avancerade funktioner

Secits gör kameraövervakning till något som är enkelt att få på plats och enkelt att använda. Du väljer själv mellan kamerafunktionalitet av standardtyp, som fast bild eller zoom/panorering och specialfunktioner som IR (för mörkerseende), rörelseaktivering eller bildanalysfunktioner med eller utan kopplade larm. Med bildanalys kan du till exempel få en varning om någon uppträder avvikande eller om en väska lämnas övergiven i lokalen.


Specialisten på kameraövervakning

Vi hjälper dig uppnå det du vill med din kameraövervakning, oavsett om syftet är att hindra stöld och skadegörelser eller öka tryggheten på den plats som ska övervakas. Hos oss får du förslag på en anpassad larmlösning för att uppnå den effekt du är ute efter. Både säljare och tekniker hos Secits har specialkunskap när det gäller att utforma kameraövervakningssystem för allt från banker till butiker och bostadshus.

Secits Icon Dome

Secits Icon Computer
Alltid god it-säkerhet

Vi på Secits ser oss lika mycket som en IT-leverantör som en kameraleverantör och för oss är hög och tillförlitlig IT-säkerhet en självklarhet. Vår egen lösning SafeConnect säkerställer att ingen information kommer i orätta händer. Vi är stolta över att både banker och myndigheter med mycket höga krav på informationssäkerhet har valt oss som leverantör när det gäller kameraövervakningstjänster.


En trygg leverantör med goda referenser

Bland våra kunder hittar du flera av Sveriges största banker, myndigheter med höga krav på både funktion och säkerhet, fastighetsägare, rikstäckande butikskedjor, byggföretag, industrier och bussbolag.

Secits Icon Star 2

Kräver din kameraövervakning tillstånd?

Hur fungerar GDPR och kameraövervakningslagen?
Vi vet vad som gäller!

LÄS MER

IT-säkerhet och kameraövervakning

Se till att ingen kan hacka sig in i ditt kamerasystem. Köp en lösning med hög IT-säkerhet!

LÄS MER

Våra lösningar för industri och lager

Prata med en kameraexpert!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.