BRF & flerbostadshus

kameraövervakning brf och hyreshus

Kameraövervakning för bostadshus

När du vill förhindra stölder från vinds- och källarförråd

Stölder från vinds- eller källarförråd är alltid tråkiga, särskilt för den som drabbas, men också för den som får betala för reparationer och återställningsarbeten. Kostnaden för reparationer efter ett enda inbrott kan ligga på 50 till 60 000 kronor. 

Med kameraövervakning kan du avskräcka inbrottstjuvar, men även underlätta för polisen att identifiera och få gärningsmän fällda om inbrott trots allt sker.

Med kameraövervakning kan du:

Förhindra stölder från vinds- och källarförråd

Förebygga skadegörelse och nedskräpning

Öka tryggheten i tvättstugor, garage och andra gemensamma utrymmen

Förenkla in- och utpassage i parkeringsgarage med automatisk avläsning av registreringsnummer

Övervaka lokaler och byggnader i realtid

Granska inspelat material i efterhand och vid behov använda det som bevismaterial

Kräver din kameraövervakning tillstånd?

Hur fungerar GDPR och kameraövervakningslagen?

Vi vet vad som gäller!

Läs mer

Skapa trygghet i gemensamma utrymmen

Tvättstugor och andra gemensamma utrymmen i flerbostadshus kan ibland upplevas som otrygga. Övervakningskameror placerade på rätt platser ökar tryggheten och gör det enklare att identifiera personer som inte bör uppehålla sig där.

Inspelat videomaterial kan också vara bra om du har problem med återkommande skadegörelse, att någon dumpar grovsopor i källare eller återvinningsrum eller att utrymningsvägar blockeras. Då kan du vidta åtgärder mot rätt person och risken för misstänksamhet och dålig grannsämja minskar.

Kameralösning för garage – trygghet och bekvämlighet

I parkeringsgarage kan kameraövervakning användas del för ökad trygghet, dels för att underlätta in- och utpassage. Med en kamera som automatiskt läser av fordonens registreringsskyltar kan porten öppnas automatiskt för de som betalt för en garageplats. Ingen särskild öppnare, passerkort eller kod behövs.

Kameraövervakning för brf och flerbostadshus

Kameraövervakning Connect

Med Connect-tjänsten får du kameror som är anslutna till ett centralt datacenter där informationen lagras på ett mycket säkert sätt och är enkelt åtkomlig när du behöver den. På samma sätt kan du se kamerabilder i realtid.

Läs mer

Kameraövervakning Multi

Multitjänsten passar dig som vill övervaka flera olika byggnader eller platser och önskar central åtkomst till videobilder och inspelat material, men lokal lagring av det högupplösta videomaterialet.

Läs mer

Kameraövervakning
Lokal

Lokaltjänsten passar bra för dig som bara behöver övervaka en enda byggnad och är nöjd med att komma åt kamerabilderna enbart i samma byggnad. Allt videomaterial sparas på en lokal inspelningsserver.

Läs mer

Uppkopplad fastighet

Har du flera olika uppkopplade system i dina fastigheter, till exempel för ventilation, lås eller larm, kan du koppla upp samtliga system via SafeConnect för att säkerställa god IT-säkerhet och spara kostnader.

Läs mer

Funderar du på vilken kameralösning som är bäst för dig?

Vi ger dig råd!

Funderar du på vilken kameralösning som är bäst för dig?

Vi ger dig råd!

Enkel kameraövervakning – avancerade funktioner

Secits gör kameraövervakning till något som är enkelt att få på plats och enkelt att använda. Du väljer själv mellan kamerafunktionalitet av standardtyp, som fast bild eller zoom/panorering och specialfunktioner som IR (för mörkerseende), rörelseaktivering eller bildanalysfunktioner med eller utan kopplade larm. Med bildanalys kan du till exempel automatiskt läsa av bilars registreringsskyltar för inpassage till garage, eller kontrollera att utrymningsvägar inte blockeras.

Specialisten på kameraövervakning

Vi hjälper dig uppnå det du vill med din kameraövervakning, oavsett om syftet är att hindra stöld och skadegörelser eller öka tryggheten på den plats som ska övervakas. Hos oss får du förslag på en anpassad lösning för att uppnå den effekt du är ute efter. Både säljare och tekniker hos Secits har specialkunskap när det gäller att utforma kameraövervakningssystem för allt från banker till butiker och bostadshus.

Alltid god it-säkerhet

Vi på Secits ser oss lika mycket som en IT-leverantör som en kameraleverantör och för oss är hög och tillförlitlig IT-säkerhet en självklarhet. Vår egen lösning SafeConnect säkerställer att ingen information kommer i orätta händer. Vi är stolta över att både banker och myndigheter med mycket höga krav på informationssäkerhet har valt oss som leverantör när det gäller kameraövervakningstjänster.

En trygg leverantör med goda referenser

Bland våra kunder hittar du flera av Sveriges största banker, myndigheter med höga krav på både funktion och säkerhet, fastighetsägare, rikstäckande butikskedjor, byggföretag, industrier och bussbolag.

Behöver du kameraövervakning?

Vi har personal i hela Sverige.
Hör av dig för att boka ett besök på plats.

Behöver du kameraövervakning?

Vi har personal i hela Sverige.
Hör av dig för att boka ett besök på plats.