Fastighetsägare

Kameraövervakning för kommersiella fastigheter

Förebygg skadegörelse genom kameraövervakning

Om du har problem med klotter eller annan skadegörelse kan kameraövervakning verka avskräckande. Har du inspelat videomaterial ökar chansen att polisen ska kunna identifiera den som är skyldig. Det finns också funktioner som gör det möjligt att skicka larm till väktare när kamerorna upptäcker misstänkt aktivitet vid dina fastigheter. Ett snabbt ingripande kan hindra att onödigt stora skador uppkommer.

Med kameraövervakning kan du:

Förebygga skadegörelser

Få en bild över vilka som rör sig inom området på olika tider

Öka tryggheten under kvällar, nätter och helger

Öka tryggheten i parkeringsgarage eller vid personalingångar

Övervaka lokaler och byggnader i realtid

Använda inspelat material som bevismaterial

Kräver din kameraövervakning tillstånd?

Hur fungerar GDPR och kameraövervakningslagen?

Vi vet vad som gäller!

Läs mer

IT-säkerhet och kameraövervakning

Se till att ingen kan hacka sig in i ditt kamerasystem. Köp en lösning med hög IT-säkerhet!

Läs mer

Skapa trygghet och trivsel med kameraövervakning

I fastigheter där människor arbetar skift eller på udda tider kan kameraövervakning bidra till ökad trygghet tidiga morgnar, sena kvällar och på nätter och helger. Det gäller även parkeringsplatser, P-hus och garage som kan övervakas effektivare än med enbart väktarrondering.


Med analys av videobilderna kan du automatiskt få en varning om en utrymningsväg blockeras, om någon röker på en plats där det är förbjudet eller om fordon cirkulerar på området under udda tider. Möjligheterna att öka trygghet och trivsel med hjälp av övervakningskameror är mycket goda och vi anpassar lösningen till vilka behov du har.

Smarta mervärden för fastighetsförvaltare

Om du förvaltar fastigheter som inrymmer köpcentra eller gallerior kan du samla in information om kundströmmar och antalet besökare på olika platser via kameror med extra analysfunktionalitet. Det hjälper dig att ta bättre betalt för dina mest attraktiva lokaler.

Kameraövervakning för kommersiella fastigheter

Kameraövervakning
Lokal

Lokaltjänsten passar bra för dig som bara behöver övervaka en enda byggnad och är nöjd med att komma åt kamerabilderna enbart i samma byggnad. Allt videomaterial sparas på en lokal inspelningsserver.

Läs mer

Kameraövervakning 
Multi

Multitjänsten passar dig som vill övervaka flera olika byggnader eller platser och önskar central åtkomst till videobilder och inspelat material, men lokal lagring av det högupplösta videomaterialet.

Läs mer

Kameraövervakning
Connect

Med Connect-tjänsten får du kameror som är anslutna till ett centralt datacenter där informationen lagras på ett mycket säkert sätt och är enkelt åtkomlig när du behöver den. På samma sätt kan du se kamerabilder i realtid.

Läs mer

Uppkopplad fastighet

Har du flera olika uppkopplade system i dina fastigheter, till exempel för ventilation, lås eller larm, kan du koppla upp samtliga system via SafeConnect för att säkerställa god IT-säkerhet och spara kostnader.

Läs mer

Prata med en kameraexpert!

Kontakta oss idag

Prata med en kameraexpert!

Kontakta oss idag

Enkel kameraövervakning – avancerade funktioner

Secits gör kameraövervakning till något som är enkelt att få på plats och enkelt att använda. Du väljer själv mellan kamerafunktionalitet av standardtyp, som fast bild eller zoom/panorering och specialfunktioner som IR (för mörkerseende), rörelseaktivering eller bildanalysfunktioner med eller utan kopplade larm. Med bildanalys kan du till exempel automatiskt läsa av bilars registreringsskyltar för inpassage till garage, eller kontrollera att utrymningsvägar inte blockeras.

Specialisten på kameraövervakning

Vi hjälper dig uppnå det du vill med din kameraövervakning, oavsett om syftet är att hindra stöld och skadegörelser eller öka tryggheten på den plats som ska övervakas. Hos oss får du förslag på en anpassad lösning för att uppnå den effekt du är ute efter. Både säljare och tekniker hos Secits har specialkunskap när det gäller att utforma kameraövervakningssystem för allt från banker till butiker och bostadshus.

Alltid god it-säkerhet

Vi på Secits ser oss lika mycket som en IT-leverantör som en kameraleverantör och för oss är hög och tillförlitlig IT-säkerhet en självklarhet. Vår egen lösning SafeConnect säkerställer att ingen information kommer i orätta händer. Vi är stolta över att både banker och myndigheter med mycket höga krav på informationssäkerhet har valt oss som leverantör när det gäller kameraövervakningstjänster.

En trygg leverantör med goda referenser

Bland våra kunder hittar du flera av Sveriges största banker, myndigheter med höga krav på både funktion och säkerhet, fastighetsägare, rikstäckande butikskedjor, byggföretag, industrier och bussbolag.

Behöver du kameraövervakning?

Vi har personal i hela Sverige.
Hör av dig för att boka ett besök på plats.

Behöver du kameraövervakning?

Vi har personal i hela Sverige.
Hör av dig för att boka ett besök på plats.