Jobba hos oss

Jobba hos oss

Secits ”why” är att vi vill bidra till ökad trygghet för alla i kombination med övriga åtgärder i samhället.

På Secits uppskattar vi tekniskt kunnande, kreativitet, kundfokus och affärsmässighet. Vi är specialister på anpassade, högteknologiska kameraövervakningslösningar med mycket god IT-säkerhet. Här blir du del av ett team med hög kunskapsnivå, där var och en bidrar med sin specialistkompetens. Vi värderar ett prestigelöst och öppet arbetsklimat där fokus ligger på utveckling, lönsamhet och bästa möjliga service till våra kunder och partners.

Särskilda krav

Secits är ett börsnoterat företag (First North: SECI) vilket innebär att viss information om företaget, våra kunder och ägare måste hanteras enligt börsens regelverk. Vi sätter därför stort värde på att du besitter integritet och eftertänksamhet.

För de positioner inom företaget som på grund av arbetets art har tillgång till våra kunders videomaterial ställs extra höga krav på skötsamhet och hög moral. Att följa GDPR och att upprätthålla personlig integritet och kundsekretess är en hederssak för oss.

En del av våra kunder bedriver också verksamhet av känslig art. Därför kan registerkontroll och krav på säkerhetsklassning förekomma, beroende på vilken roll du ska ha inom företaget.

Lediga tjänster

Just nu söker vi:

Spontana ansökningar till övriga tjänster skickas till rekrytering@secits.se. Vi är ett företag som vill växa och därför är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga människor.

IT-säkerhet och kameraövervakning

Se till att ingen kan hacka sig in i ditt kamerasystem. Köp en lösning med hög IT-säkerhet!

Läs mer

Kräver din kameraövervakning tillstånd?

Hur fungerar GDPR och kameraövervakningslagen?

Vi vet vad som gäller!

Läs mer

Lär dig mer om våra tjänster

Kameraövervakning Lokal

Lokaltjänsten passar bra för dig som bara behöver övervaka en enda byggnad och är nöjd med att komma åt kamerabilderna enbart i samma byggnad. Allt videomaterial sparas på en lokal inspelningsserver.

Läs mer

Kameraövervakning Multi

Multitjänsten passar dig som vill övervaka flera olika byggnader eller platser och önskar central åtkomst till videobilder och inspelat material, men lokal lagring av det högupplösta videomaterialet.

Läs mer

Kameraövervakning Connect

Med Connect-tjänsten får du kameror som är anslutna till ett centralt datacenter där informationen lagras på ett mycket säkert sätt och är enkelt åtkomlig när du behöver den. På samma sätt kan du se kamerabilder i realtid.

Läs mer

Intelligent kameraövervakning med videoanalys

Med analys av videobilderna går det att automatiskt läsa av registreringsskyltar, hitta personer med avvikande beteende, varna för bortglömda lastpallar eller övergivna väskor, analysera kundströmmar och mycket annat.

Läs mer

Kameraövervakning till fast månadskostnad

Vi utformar en anpassad lösning för kameraövervakning för varje kund. Den fasta månadskostnaden baseras på antalet kameror som installeras.

Kameraövervakning till fast månadskostnad

Vi utformar en anpassad lösning för kameraövervakning för varje kund. Den fasta månadskostnaden baseras på antalet kameror som installeras.