jobba hos oss

På Secits uppskattar vi tekniskt kunnande, kreativitet, kundfokus och affärsmässighet. Vi är specialister på anpassade, högteknologiska kameraövervakningslösningar med mycket god IT-säkerhet. Här blir du del av ett team med hög kunskapsnivå, där var och en bidrar med sin specialistkompetens. Vi värderar ett prestigelöst och öppet arbetsklimat där fokus ligger på utveckling, lönsamhet och bästa möjliga service till våra kunder och partners.


våra tjänster

Secits är ett börsnoterat företag (First North: SECI) vilket innebär att viss information om företaget, våra kunder och ägare måste hanteras enligt börsens regelverk. Vi sätter därför stort värde på att du besitter integritet och eftertänksamhet.

För de positioner inom företaget som på grund av arbetets art har tillgång till våra kunders videomaterial ställs extra höga krav på skötsamhet och hög moral. Att följa GDPR och att upprätthålla personlig integritet och kundsekretess är en hederssak för oss.

En del av våra kunder bedriver också verksamhet av känslig art. Därför kan registerkontroll och krav på säkerhetsklassning förekomma, beroende på vilken roll du ska ha inom företaget.


Lediga tjänster

Spontana ansökningar till övriga tjänster skickas till rekrytering@secits.se. Vi är ett företag som vill växa och därför är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga människor.

Våra lösningar