Key Account Manager

Key Account Manager

Vår bransch växer och nu söker vi en erfaren storkundssäljare med dokumenterat försäljningsresultat till vårt team.

Om Secits Sweden AB

Secits ”why” är att vi vill bidra till ökad trygghet för alla i kombination med övriga åtgärder i samhället.

Det gör vi genom att vi utvecklar IT-baserade trygghetslösningar som svarar mot behov i breda kundgrupper inom B2B. Vi skräddarsyr lösningar med hjälp av smarta uppkopplade kameror, varularm och stabil övervakad drift. Med ett tydligt paketerat och skalbart erbjudande av tjänster som levereras i abonnemangsform satsar bolaget på att växa i sektorer såsom bygg & fastighet, industri och kollektivtrafik. Vår erfarenhet grundar sig på arbete med kunder som har höga krav på funktionalitet, säkerhet och tillförlitlighet och finns inom: banker, myndigheter, handel, fastighet och offentlig miljö, industri samt logistik och sjöfart.

Bolaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm.

Vem är du

För att lyckas hos oss vill vi att du har naturlig fallenhet för att bygga och stärka relationer med kunden och är bra på att förmedla information så att andra förstår. Du planerar och arbetar systematiskt och är van att fatta självständiga beslut när det krävs. För dig är det naturligt att prioritera utifrån helheten vad som ska göras och i vilken ordning.

I din roll som Key Account hos Secits bemöter du andra utifrån deras behov – såväl kunder som medarbetare och tycker att samarbete i teamet är en självklarhet på resan mot vårt gemensamma mål. Andra säger om dig att du väcker engagemang och du arbetar uthålligt över tid, är lösningsfokuserad vid motgångar och snabb på att upptäcka utvecklingspotential.
Givet rätt förutsättningar så väljer du vägen som leder till störst mervärde för verksamheten.

Till din hjälp har du några av Nordens skickligaste tekniker och övriga trevliga medarbetare i ett uttalat tillväxtbolag med en tydlig vision som bygger på Sveriges bästa IT-plattform inom CCTV-området. I bolaget finns lång erfarenhet inom IT-säkerhet och spjutspetskompetens inom sensor- och trygghetskameror vilket sammantaget ger rätt person stora möjligheter till utveckling och att vara med och påverka.

Värderingar

Vi ser gärna att du delar våra värderingar. Tekniskt kunnande – vi har en passion för avancerade och innovativa tekniska lösningar. I allt vi utför har vi ett tydligt kundfokus med hög kvalitet i bemötande och leverans till våra kunder som alla har höga krav på funktionalitet och säkerhet. Vi månar om våra medarbetare och ett arbetsklimat präglat av prestigelöshet och öppenhet med fokus på utveckling och bästa möjliga service till våra kunder och partners.

Om rollen

  • Att aktivt och systematisk bearbeta kunder.

  • Att ta fram och räkna på offerter.

  • Att dokumentera kunduppgifter och aktiviteter i vårt CRM.

  • Vi ser gärna att du har kompetens inom kameror för att bli självständig på sikt.

  • Du har erfarenhet från fastighetsbranschen eller industrin, alternativt är du tekniskt kunnig.

  • Ett krav är att du har minst 3 års erfarenhet och dokumenterat försäljningsresultat.

  • B körkort krävs.

Placeringsort är Stockholm, resor ingår i arbetet. I denna roll rapporterar du till Chef Affärsutveckling.

Vi välkomnar alla sökande.

Ansökan och kontakt

Vi ser fram emot din ansökan i mejl till rekrytering@secits.se före den 1 februari 2021. Märk din ansökan med ”Key Account”. Vi tar emot ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

För frågor om tjänsten hänvisar vi till Charlotte Törsleff, Chef Affärsutveckling, mejl: charlotte.torsleff@secits.se, mobil: 0708–383238.

Covid-19 information

Som individer bär vi alla ett stort eget ansvar och på Secits fortsätter vi att följa myndigheternas rekommendationer. Vi värnar våra medarbetare, kunder och leverantörer och gör allt vi kan för att få vardagen att fungera så problemfritt som möjligt.

IT-säkerhet och kameraövervakning

Se till att ingen kan hacka sig in i ditt kamerasystem. Köp en lösning med hög IT-säkerhet!

Läs mer

Kräver din kameraövervakning tillstånd?

Hur fungerar GDPR och kameraövervakningslagen?

Vi vet vad som gäller!

Läs mer

Bli Secits-partner!

Läs mer

Lär dig mer om våra tjänster

Kameraövervakning Lokal

Lokaltjänsten passar bra för dig som bara behöver övervaka en enda byggnad och är nöjd med att komma åt kamerabilderna enbart i samma byggnad. Allt videomaterial sparas på en lokal inspelningsserver.

Läs mer

Kameraövervakning Multi

Multitjänsten passar dig som vill övervaka flera olika byggnader eller platser och önskar central åtkomst till videobilder och inspelat material, men lokal lagring av det högupplösta videomaterialet.

Läs mer

Kameraövervakning Connect

Med Connect-tjänsten får du kameror som är anslutna till ett centralt datacenter där informationen lagras på ett mycket säkert sätt och är enkelt åtkomlig när du behöver den. På samma sätt kan du se kamerabilder i realtid.

Läs mer

Intelligent kameraövervakning med videoanalys

Med analys av videobilderna går det att automatiskt läsa av registreringsskyltar, hitta personer med avvikande beteende, varna för bortglömda lastpallar eller övergivna väskor, analysera kundströmmar och mycket annat.

Läs mer