Kollektivtrafik

Kameraövervakning för kollektivtrafik

Ökad säkerhet för personal och passagerare

I kollektivtrafiken möts alla typer av människor och de allra flesta är skötsamma och
hänsynsfulla. Dock  förekommer ordningsstörningar i nästan all typ av kollektivtrafik, antingen
mellan passagerare eller i samband med biljettkontroller. Med kameraövervakning i realtid kan du snabbt skicka ordningsvakter för att ta hand om personer bråkar eller uppträder hotfullt.

Vi erbjuder också kroppsburna kameror som vid behov enkelt kan aktiveras för att dokumentera det som sker. Inspelat videomaterial, från antingen fast monterade kameror eller kroppsburna kameror är det bästa bevismaterial du kan ha i situationer där ord står mot
ord.

Med kameraövervakning kan du:

Öka säkerheten ombord

Förhindra skadegörelse

Räkna antalet passagerare

Övervaka platser i realtid

Granska inspelat material i efterhand

Kräver din kameraövervakning tillstånd?

Hur fungerar GDPR och kameraövervakningslagen?

Vi vet vad som gäller!

Läs mer

Bli Secits-partner!

Läs mer

IT-säkerhet och kameraövervakning

Se till att ingen kan hacka sig in i ditt kamerasystem. Köp en lösning med hög IT-säkerhet!

Läs mer

Minska klotter och skadegörelse med kameraövervakning

Klotter och annan skadegörelse ombord på bussar och tåg är ett otyg som både skapar arbete när fordon behöver tas ur trafik och kostnader för sanering och reparation. Med en övervakningskamera ombord kan du avskräcka de flesta gärningsmän, göra chauffören uppmärksam på vad som pågår och vid behov skicka ordningsvakter till platsen. Med tillgång till bevismaterial i form av inspelat videomaterial stärks dina möjligheter att få skadestånd utdömt.

Samla information som underlag för trafikplanering

Med kameror som räknar antalet passagerare kan du samla in information som gör det lättare att planera turer eller linjesträckning för alla dagar i veckan och olika tider på dygnet.
Kontakta oss gärna för mer information om passagerarräkning!

Kameraövervakning för bussar, tåg och spårvagn

Kameraövervakning
Lokal

Lokaltjänsten passar bra för dig som bara behöver övervaka en enda byggnad och är nöjd med att komma åt kamerabilderna enbart i samma byggnad. Allt videomaterial sparas på en lokal inspelningsserver.

Läs mer

Kroppsburen utrustning

I vårt sortiment finns även utrustning för personskydd, som kroppsburna kameror, metalldetektorer och skyddsvästar med mera.

Läs mer

Kameraövervakning Multi

Multitjänsten passar dig som vill övervaka flera olika byggnader eller platser och önskar central åtkomst till videobilder och inspelat material, men lokal lagring av det högupplösta videomaterialet.

Läs mer

Kameraövervakning Connect

Med Connect-tjänsten får du kameror som är anslutna till ett centralt datacenter där informationen lagras på ett mycket säkert sätt och är enkelt åtkomlig när du behöver den. På samma sätt kan du se kamerabilder i realtid.

Läs mer

Funderar du på vilken kameralösning som är bäst för dig?

Vi ger dig råd!

Funderar du på vilken kameralösning som är bäst för dig?

Vi ger dig råd!

Enkel kameraövervakning – avancerade funktioner

Secits gör kameraövervakning till något som är enkelt att få på plats och enkelt att använda. Du väljer själv mellan kamerafunktionalitet av standardtyp, som fast bild eller zoom/panorering och specialfunktioner som IR (för mörkerseende), rörelseaktivering eller bildanalysfunktioner med eller utan kopplade larm. Med bildanalys kan du till exempel identifiera vissa säkerhetsöverträdelser eller automatiskt identifiera personer med ett avvikande rörelsemönster eller beteende.

Specialisten på kameraövervakning

Vi hjälper dig uppnå det du vill med din kameraövervakning, oavsett om syftet är att hindra stöld och skadegörelser eller öka tryggheten på den plats som ska övervakas. Hos oss får du förslag på en anpassad lösning för att uppnå den effekt du är ute efter. Både säljare och tekniker hos Secits har specialkunskap när det gäller att utforma kameraövervakningssystem för allt från banker till butiker och bostadshus.

Alltid god it-säkerhet

Vi på Secits ser oss lika mycket som en IT-leverantör som en kameraleverantör och för oss är hög och tillförlitlig IT-säkerhet en självklarhet. Vår egen lösning SafeConnect säkerställer att ingen information kommer i orätta händer. Vi är stolta över att både banker och myndigheter med mycket höga krav på informationssäkerhet har valt oss som leverantör när det gäller kameraövervakningstjänster.

En trygg leverantör med goda referenser

Bland våra kunder hittar du flera av Sveriges största banker, myndigheter med höga krav på både funktion och säkerhet, fastighetsägare, rikstäckande butikskedjor, byggföretag, industrier och bussbolag.

Behöver du kameraövervakning?

Vi har personal i hela Sverige.
Hör av dig för att boka ett besök på plats.

Behöver du kameraövervakning?

Vi har personal i hela Sverige.
Hör av dig för att boka ett besök på plats.