Kroppsburen utrustning

kroppsburen-utrustning

Kroppsburen utrustning

Kroppsburna kameror fungerar som extra trygghet vid ensamarbete eller för att lugna ned situationer som annars kan bli hotfulla. Den kroppsburna kameran är ett extra öga som du alltid har med dig! I vårt sortiment finns även utrustning som metalldetektorer och skyddsvästar med olika skyddsklass.

kroppsburna kameror

Alla våra kroppsburna kameror har full HD-upplösning och är ledade horisontellt och vertikalt för enkel positionering. Kameran kan enkelt aktiveras för att spela in ljud och video för att dokumentera det som sker. Uppspelning kan göras direkt i kameran eller på dator. Videofilerna får ett eget digitalt fingeravtryck för att säkerställa att ingen manipulerat originalfilmen.

Kontakta oss för en rekommendation om bästa kroppsburna kamera!

Skyddsvästar

Secits erbjuder i samarbete med S.A.T några av marknadens säkraste och mest sofistikerade skyddsvästar. Vi erbjuder västar med mycket gott skydd mot både skott och stick. Samtliga skyddsvästar är klassade enligt senaste BYA-standard. Värmelagrande och avfuktande material gör västarna svalare och bekvämare att bära.

Kontakta oss för hjälp med specifika modeller och storlekar!

metalldetektorer

Handhållna metalldetektorer är ett värdefullt verktyg för ordningsvakter, väktare, poliser och liknande yrkesgrupper. De metalldetektorer Secits erbjuder hör till de marknadsledande och är både robusta och enkla att använda. Vid detektering larmar de tydligt med ljud och ljus.

Kontakta oss för detaljerad information om handhållna metalldetektorer!

Letar du efter en särskild modell?

Hör av dig till oss för fullständig information om vårt sortiment av kroppsburna kameror, skyddsvästar och metalldetektorer.

Bli Secits-partner!

Läs mer

Kräver din kameraövervakning tillstånd?

Hur fungerar GDPR och kameraövervakningslagen?

Vi vet vad som gäller!

Läs mer

Prata med en expert på kroppsburen utrustning

Kontakta oss idag!

Prata med en expert på kroppsburen utrustning

Kontakta oss idag!

VÅRa KAMERAtjänster

Kameraövervakning
Lokal

Lokaltjänsten passar bra för dig som bara behöver övervaka en enda byggnad och är nöjd med att komma åt kamerabilderna enbart i samma byggnad. Allt videomaterial sparas på en lokal inspelningsserver.

Läs mer

Kameraövervakning 
Multi

Multitjänsten passar dig som vill övervaka flera olika byggnader eller platser och önskar central åtkomst till videobilder och inspelat material, men lokal lagring av det högupplösta videomaterialet.

Läs mer

Kameraövervakning
Connect

Med Connect-tjänsten får du kameror som är anslutna till ett centralt datacenter där informationen lagras på ett mycket säkert sätt och är enkelt åtkomlig när du behöver den. På samma sätt kan du se kamerabilder i realtid.

Läs mer

Intelligent kameraövervakning med videoanalys

Med analys av videobilderna går det att automatiskt läsa av registreringsskyltar, hitta personer med avvikande beteende, varna för bortglömda lastpallar eller övergivna väskor, analysera kundströmmar och mycket annat.

Läs mer