den 26 oktober 2017Tekniker till SECITS i Stockholm & Göteborg

SECITS erbjuder kameraövervakning, banksäkerhet, processövervakning, modern driftshall för säker övervakning samt egen molntjänst. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Sundsvall och Kramfors. SECITS är ett börsnoterat bolag på Nasdaq sedan våren 2017. Vi söker nu förstärkning till våra kontor i Stockholm och Göteborg med ytterligare tekniker.

Arbetsuppgifter I dina arbetsuppgifter ingår montage, driftsättning, service och underhåll av våra säkerhetsanläggningar som i huvudsak är nätverksbaserade kameralösningar. Du kommer dels att arbeta självständigt, dels ingå som en del av ett team. Arbetet som tekniker innefattar att skapa, bevara samt utveckla företagets kundrelationer och är självständigt med eget ansvar.

 

Arbetet innefattar tjänsteresor med övernattning.

 

Kvalifikationer Vi söker dig som gillar att arbeta i ett vinnande lag. Våra säkerhetslösningar är baserade på dator- och nätverkslösningar, vilket kräver att du har kunskap inom området. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare arbete inom säkerhetsbranschen och/eller IT-branschen.

 

Erfarenhet av installation och driftsättning av vanligt förekommande övervakningssystem på marknaden är meriterande, dock inget krav. Även data- och systemvana samt certifieringar är meriterande.

 

Du bör ha god samarbetsförmåga, vara serviceinriktad, strukturerad och kvalitetsmedveten.

 

Arbetet passar dig som tycker om utmanande arbetsuppgifter, är kund- och resultatfokuserad med en positiv attityd samtidigt som du är stresstålig och noggrann. Du bör ha relevant teknisk utbildning och praktisk erfarenhet. Vi fäster stor vikt vid att du vill arbeta självständigt och att du är kundinriktad

 

B-körkort är ett krav. Då vi arbetar med säkerhet på hög nivå krävs det att du är ostraffad och inte förekommande i polisens belastningsregister.

 

Anställningsform Heltid, tillsvidare.

 

Tillträde Omgående, enligt överenskommelse.

 

Information och ansökan

Ansökan skickas till: charlotte.holmgren@secits.se. Vid ansökan anges aktuell ort.

 

Vid eventuell intervju tas utdrag från belastningsregistret med.

 

 

logo
logo
logo
logo
logo