Ett extra öga för din trygghet

Secits är ett modernt säkerhetsföretag som bidrar till att skapa trygga miljöer för kunder inom bank, retail och offentlig sektor. Lösningarna skräddarsyr vi med hjälp av smarta uppkopplade kameror, varularm, IP-ljud och stabil övervakad drift. Vi kombinerar rötterna i IT-branschen med lång erfarenhet från säkerhetssektorn för att vara den partner som håller ett extra öga för din trygghet.

Kamera


Vi är en av Nordens främsta leverantörer av kameraövervakning. Anledningen till det är att vi kan IT drift vilket är i dagens avancerade IT miljöer är ett måste för att kunna leverera en helhetslösning som motsvarar våra kunders högt ställda behov idag och i framtiden.

Detta har uppnåtts genom ett mångårigt målinriktat arbetssätt, rätt prisbild och en gedigen och djupgående kompetens inom säkerhet och IT branschen. Lösningarna skräddarsyr vi med hjälp av smarta uppkopplade kameror och stabil övervakad drift.

Om det gäller en butik, bank, kontor eller ett lager spelar ingen roll, vi levererar lösningar som passar kundens behov – alltifrån den lilla anläggningen till det stora och tekniskt avancerade systemet som vi skräddarsyr för kundens verksamhet.

Vi kopplar upp lösningarna till vår driftshall för att på så sätt kunna säkerställa leverans och kvalité

Vi kombinerar rötterna i IT-branschen med lång erfarenhet från säkerhetssektorn för att vara den partner som håller ett extra öga för din trygghet.

Läs mer

Varularm


Secits tillhandahåller marknadens bästa varularmslösningar med tillhörande larmbrickor, larmetiketter och deaktiveringslösningar. Secits har varularm från de två teknologier som gäller i varularmsbranschen.

 

Secits är partner till de världsledande leverantörerna Nedap som levererar RF/RFID baserade lösningar och Dexilon som levererar AM baserade lösningar.

 

Det innebär att vi kan skräddarsy lösningen för våra kunders unika behov. Systemen kopplas upp mot Secits molntjänst för hög servicenivå samt för att säkerställa att systemen fungerar optimalt.

Läs mer

Secits IP-ljudsystem


Secits ljudlösningar skiljer sig från traditionella analoga ljudsystem då våra system är IP-baserade.

 

Separata förstärkare eller equalizers behövs inte då högtalarna har förstärkare inbyggda. Installationerna förenklas då högtalarna ansluts till nätverket och strömförsörjs via Power over Ethernet. Systemet är skalbart och flexibelt. Varje högtalare är sitt egna ljudsystem som enkelt anpassas och sätts ihop till ett system med en eller flera zoner.

 

Smidig integration med andra system & produkter t.ex. analoga ljudsystem. Systemet har även stöd för SIP.

 

Secits moderna ljudsystem kommer från tillverkaren Axis, som är en svensk världsledande leverantör av IP-baserade säkerhetsprodukter. Systemet övervakas och hanteras centralt. En hög servicenivå levereras då fel, driftstörningar och musiktjänsten hanteras på distans.

Läs mer

Drifthall


Den driftmiljö som Secits utnyttjar via partnern A3 bygger på Nutanix teknologi som är marknadsledande när det kommer till hyperkonvergerad infrastruktur. A3 driftsmiljö är i huvudsak belägen i Umeå.

 

Ett stort antal servernoder bildar ett gemensamt kluster som är redundant mot både hårdvaru- och mjukvarufel Nutanix bygger på samma princip som Google och Facebook dvs ett system som är väldigt skalbart, distribuerat, hög tillgänglighet och prestanda. Backuper tas som standard dagligen och sparas på annan ort i 30 dagar.

 

Det går att utöka detta med månads- och årsbackuper. Varje kund har en molnbrandvägg med eget privat vlan för sina servrar.

Läs mer

Personskyddsutrustning


Secits har under lång tid levererat skyddsutrustning till Polis, Väkteri med flera.

 

Vi erbjuder marknadens främsta produkter i form av personlig skyddsutrustning, kroppsburna kameror och metalldektektorer.

 

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vårt utbud.

Läs mer

Några av våra samarbetspartners