Vi skapar trygghet och skyddar det som är viktigt

SECITS har sedan år 2007 erbjudit säkerhetslösningar för företag inom olika branscher som banker, myndigheter, fastigheter, industri, bygg och anläggning, butik och restaurang, kollektivtrafik, logistik och hamnar. För oss är det av yttersta vikt att säkerställa ett heltäckande skydd för verksamheter och tillgångar i Sverige. Med våra säkerhetslösningar som erbjuds kan organisationer och företag förlita sig på att deras säkerhetsbehov är väl omhändertagna.

Våra säkerhetslösningar för företag

Idag erbjuder vi säkerhetslösningar som inbrottslarm, brandlarm, lås och passersystem, varularm, kameraövervakning med eller utan videoanalys och automation. Hos oss får du hjälp med både hårdvara och tjänster som larmcentralsuppkoppling, väktartjänst, videoanalys, service och support. Allt kan anpassas efter ert företags behov.


Fördelar i punktform
 • Branschspecifik erfarenhet
 • Skräddarsydda lösningar
 • Teknisk expertis
 • Tillförlitlighet och support
 • Helhetslösningar

Våra certifieringar
 • SBSC-certifierad anläggarfirma av inbrottslarm upp till larmklass 2
 • Behörig ingenjör inbrottslarm
 • Certifierade video- och larmprodukter, testade och godkända av Stöldskyddsföreningen, SSF

Vill du veta mer om våra säkerhetslösningar för företag?

Vi kommer gärna ut till ditt företag för en kostnadsfri rådgivning där våra säkerhetsexperter ger förslag på hur du kan stärka företagets inbrottsskydd.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

  Företag bör välja våra säkerhetslösningar på grund av vårt engagemang för att leverera högkvalitativt skydd och vår expertis inom området. Här är några skäl till varför företag bör överväga att använda SECITS säkerhetslösningar: 

  Omfattande erfarenhet: SECITS har en lång historia av att erbjuda säkerhetslösningar till företag inom olika branscher. Vi har arbetat med banker, myndigheter, fastigheter, industri, bygg och anläggning, butik och restaurang, kollektivtrafik, logistik och hamnar. Vår erfarenhet gör att vi kan förstå och möta de specifika behoven och utmaningarna inom varje bransch. 

  Anpassade lösningar: Vi erbjuder skräddarsydda säkerhetslösningar som är utformade för att möta varje företags unika behov. Genom att genomföra en grundlig säkerhetsanalys och samarbeta med företaget kan vi skapa en lösning som är anpassad till deras specifika krav och budget. 

  Teknisk expertis: Vårt team består av säkerhetsexperter med djup teknisk kunskap och erfarenhet. Vi håller oss uppdaterade med de senaste trenderna och hoten inom säkerhetsområdet och använder avancerade teknologier för att skydda företagets digitala och fysiska tillgångar.

  Tillförlitlighet och support: Vi är stolta över vår höga tillförlitlighet och vårt engagemang för kundsupport. Vi finns alltid tillgängliga för att hjälpa till med eventuella frågor eller problem och arbetar nära våra kunder för att säkerställa att de får bästa möjliga service.

  Kostnaden för våra säkerhetslösningar varierar och hör ihop med flera faktorer som företagets storlek, de specifika säkerhetskraven och den valda lösningen. Eftersom våra lösningar är skräddarsydda för varje kund kan kostnaden variera. Vi rekommenderar att företag kontaktar oss för att diskutera deras behov och få en prisuppskattning baserat på deras unika situation. Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och valuta för pengarna för våra kunder, samtidigt som vi levererar högkvalitativa säkerhetstjänster.

  Våra säkerhetslösningar för företag