Videoanalys kompletterar din kameraövervakning

Anslut videoanalys till din kameraövervakning och låt systemet upptäcka föremål som placerats olämpligt eller individer eller grupper av människor som uppträder misstänkt. Det ger ett effektivt skydd mot stöld eller skadegörelse men kan även användas för att effektivisera din verksamhet. Du kan till exempel använda systemet för att analysera kundflöden i din butik eller besökstrycket i ett köpcenter.

Videoanalys kompletterar det mänskliga ögat och gör att rätt insatser snabbt kan sättas in. Systemet kan konfigureras så att automatiska larm skickas eller så att larmsystem aktiveras utan fördröjning. Secits Videoanalys kan appliceras på en eller flera kameror, oavsett vilken av våra tjänster du väljer.


Videoanalys med fokus på integritet

Secits utvecklar avancerade lösningar och AI med fokus på personlig integritet. Våra lösningar upptäcker och fokuserar på misstänkta aktiviteter i stället för exponerar personlig identitet. Lösningen skapar bättre integritet och etik samtidigt som den kan ge en stor kostnads- och tidsbesparing.


Andra användningsområden för videoanalys
Videoanalys kan användas för många andra praktiska tillämpningar, till exempel:

  • Hitta och guida till lediga parkeringsplatser i parkeringshus och liknande.
  • Säkerställa att utrymningsvägar inte blockeras.
  • Varna för rökning inom områden där det utgör en fara.

Vi rekommenderar dig de bästa kamerorna för din tillämpning och anpassar lösningen efter dina behov och förutsättningar.

Kräver din kameraövervakning tillstånd?

Hur fungerar GDPR och kameraövervakningslagen?
Vi vet vad som gäller!

LÄS MER

IT-säkerhet och kameraövervakning

Se till att ingen kan hacka sig in i ditt kamerasystem. Köp en lösning med hög IT-säkerhet!

LÄS MER

Larm, notifieringar och åtgärder


När systemet identifierat en händelse kan du styra vilken typ av larm eller notifiering du vill ha. Du kan komplettera med olika automatiska åtgärder som till exempel:

  • Blixtljus
  • Högtalarmeddelande
  • Larmsiren
  • Dimgenerator
  • Dörrlåsning

Prata med en kameraexpert
Välkommen att höra av dig.

Videoanalys går att få i alla våra kamerapaket

Kameraövervakning Lokal

Tjänsten passar bra för dig som bara behöver övervaka en enda byggnad och är nöjd med att komma åt kamerabilderna enbart i samma byggnad. Allt videomaterial sparas på en lokal server.

Läs mer

Kameraövervakning Multi

Passar när du vill övervaka flera byggnader eller platser och behöver central åtkomst till videobilder och inspelat material. Det högupplösta videomaterialet lagras lokalt.

Läs mer

Kameraövervakning Connect

Kamerorna är anslutna till ett centralt datacenter där informationen lagras på ett säkert sätt och är enkelt åtkomlig när du behöver den. Du kan se kamerabilder i realtid.

Läs mer

Kräver din kameraövervakning tillstånd? Vi vet hur GDPR, regler för kameraövervakning och kameraövervakningslagen fungerar.

Läs mer

Prata med en kameraexpert

Välkommen att höra av dig.

    Behöver du övervaka mer än en plats?