Kameraövervakning för banker.

Bankpersonal hanterar varje dag ärenden som kan ha stor påverkan på kundernas privatekonomi. Tyvärr förekommer därför både hot och handgripligheter. Vetskapen om att kameraövervakning är installerad, och att det man gör och säger kan spelas in kan förebygga och hindra obehagliga situationer och öka personalens trygghet.

Förutom bildmaterial kan ljud spelas in via kontorets samtliga kameror i de fall ett överfallslarm aktiveras. Då spelas ljud in ett antal minuter framåt och bakåt från den tidpunkt larmet aktiverades. Vill du erbjuda personalen möjlighet att spela in ljud, utan att samtidigt tillkalla polis går det att installera en separat funktion för detta.

Alla våra säkerhetslösningar uppfyller självklart banknormen och utformas enligt gällande bestämmelser.

Med kameraövervakning kan du:
  • Förebygga hot eller överfall
  • Förebygga eller förhindra rån
  • Automatiskt spela in ljud om ett överfallslarm aktiveras
  • Spela in ljud och ta stillbilder även vid mindre akuta situationer
  • Övervaka dina bankkontor i realtid
  • Använda inspelat material som bevismaterial

Kameraövervakning
Säker lagring av ditt videomaterial

Inspelat ljud- och videomaterial av bra kvalitet är ovärderligt som  bevismaterial om personalen utsatts för hot eller överfall. Secits datacenter erbjuder en mycket säker lagring av din sparade information. Överföringen sker via en särskild, skyddad internetuppkoppling. Vid behov kan informationen istället lagras på en lokal server. Fråga oss gärna om våra lösningar för hög IT-säkerhet.


Utanför kontor
Ökad säkerhet med bildanalys

Modern kamerateknik hjälper dig att automatiskt identifiera personer som uppträder avvikande. Liknande funktioner kan användas för att varna för övergivna eller utplacerade föremål eller om vissa objekt flyttas från sin plats. Här finns stora möjligheter att skräddarsy lösningar efter specifika behov.


Secits Icon Brain 2
Enkel kameraövervakning – avancerade funktioner

Secits gör kameraövervakning till något som är enkelt att få på plats och enkelt att använda. Du väljer själv mellan kamerafunktionalitet av standardtyp, som fast bild eller zoom/panorering och specialfunktioner som IR (för mörkerseende), rörelseaktivering eller bildanalysfunktioner med eller utan kopplade larm. Med bildanalys kan du till exempel få en varning om någon uppträder avvikande eller om en väska lämnas övergiven i lokalen.


Specialisten på kameraövervakning

Vi hjälper dig uppnå det du vill med din kameraövervakning, oavsett om syftet är att hindra stöld och skadegörelser eller öka tryggheten på den plats som ska övervakas. Hos oss får du förslag på en anpassad larmlösning för att uppnå den effekt du är ute efter. Både säljare och tekniker hos Secits har specialkunskap när det gäller att utforma kameraövervakningssystem för allt från banker till butiker och bostadshus.

Secits Icon Dome

Secits Icon Computer
Alltid god it-säkerhet

Vi på Secits ser oss lika mycket som en IT-leverantör som en kameraleverantör och för oss är hög och tillförlitlig IT-säkerhet en självklarhet. Vår egen lösning SafeConnect säkerställer att ingen information kommer i orätta händer. Vi är stolta över att både banker och myndigheter med mycket höga krav på informationssäkerhet har valt oss som leverantör när det gäller kameraövervakningstjänster.


En trygg leverantör med goda referenser

Bland våra kunder hittar du flera av Sveriges största banker, myndigheter med höga krav på både funktion och säkerhet, fastighetsägare, rikstäckande butikskedjor, byggföretag, industrier och bussbolag.

Secits Icon Star 2

Kräver din kameraövervakning tillstånd?

Hur fungerar GDPR och kameraövervakningslagen?
Vi vet vad som gäller!

LÄS MER

IT-säkerhet och kameraövervakning

Se till att ingen kan hacka sig in i ditt kamerasystem. Köp en lösning med hög IT-säkerhet!

LÄS MER

Våra lösningar för bankkontor

Behöver du kameraövervakning som uppfyller banknormen?

Vi har säljare och tekniker specialiserade på kameralösningar för bankkontor. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.