Kameraövervakning för logistik, hamnar och sjöfart

Kameraövervakning är ett bra skydd mot både stöld och skadegörelse. Kameraövervakning fungerar avskräckande, men ger också möjlighet att övervaka det som sker på området i realtid och att ta fram inspelat material i efterhand. Kamerasystemet kan kopplas till högtalare eller strålkastare som aktiveras automatiskt för att skrämma iväg personer som kameran identifierar som misstänkta, utifrån hur de rör sig på området.

Med kameraövervakning kan du:
  • Förebygga stölder och skadegörelse
  • Förenkla in- och utpassager
  • Öka säkerheten och förebygga arbetsplatsolyckor
  • Effektivisera flöden och hantering av gods
  • Övervaka byggnader och platser i realtid
  • Granska inspelat material i efterhand

Utanför kontor
När du vill effektivisera och förenkla

I hamnar kan du förenkla insläppet vid grindarna med avläsning av fordonens registreringsskyltar (LPR) och grindstyrning på distans, som kopplas till kamerasystemet. Övervakningskameror kan också vara till stor hjälp för att snabbt få en översikt över lediga containerplatser. Med avancerade videoanalysfunktioner kan du till och med få hjälp att effektivisera logistiken inom området.

Ombord på passagerarfartyg kan kamerasystemet användas för att räkna antalet personer som går ombord så att det inte överskrider antalet tillåtna passagerare.


Utanför kontor
När du vill öka säkerheten

Secits kameratjänst kan konfigureras för att larma vid särskilda händelser, till exempel om den upptäcker att någon rör sig inom ett område där ingen får vistas eller röker där det utgör en säkerhetsfara. Larmet kan kopplas till varningssiren på plats eller skickas vidare till säkerhetspersonal. Kamerasystemet kan också användas för att snabbt detektera en brand eller förskjutningar av lasten på ett fartyg


Secits Icon Brain 2
Enkel kameraövervakning – avancerade funktioner

Secits gör kameraövervakning till något som är enkelt att få på plats och enkelt att använda. Du väljer själv mellan kamerafunktionalitet av standardtyp, som fast bild eller zoom/panorering och specialfunktioner som IR (för mörkerseende), rörelseaktivering eller bildanalysfunktioner med eller utan kopplade larm. Med bildanalys kan du till exempel få en varning om någon uppträder avvikande eller om en väska lämnas övergiven i lokalen.


Specialisten på kameraövervakning

Vi hjälper dig uppnå det du vill med din kameraövervakning, oavsett om syftet är att hindra stöld och skadegörelser eller öka tryggheten på den plats som ska övervakas. Hos oss får du förslag på en anpassad larmlösning för att uppnå den effekt du är ute efter. Både säljare och tekniker hos Secits har specialkunskap när det gäller att utforma kameraövervakningssystem för allt från banker till butiker och bostadshus.

Secits Icon Dome

Secits Icon Computer
Alltid god it-säkerhet

Vi på Secits ser oss lika mycket som en IT-leverantör som en kameraleverantör och för oss är hög och tillförlitlig IT-säkerhet en självklarhet. Vår egen lösning SafeConnect säkerställer att ingen information kommer i orätta händer. Vi är stolta över att både banker och myndigheter med mycket höga krav på informationssäkerhet har valt oss som leverantör när det gäller kameraövervakningstjänster.


En trygg leverantör med goda referenser

Bland våra kunder hittar du flera av Sveriges största banker, myndigheter med höga krav på både funktion och säkerhet, fastighetsägare, rikstäckande butikskedjor, byggföretag, industrier och bussbolag.

Secits Icon Star 2

Kräver din kameraövervakning tillstånd?

Hur fungerar GDPR och kameraövervakningslagen?
Vi vet vad som gäller!

LÄS MER

IT-säkerhet och kameraövervakning

Se till att ingen kan hacka sig in i ditt kamerasystem. Köp en lösning med hög IT-säkerhet!

LÄS MER

Våra lösningar för logistik, hamnar och sjöfart

Funderar du på vilken kameralösning som är bäst för dig?

Prata med en kameraexpert, fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.