Kameraövervakning för butik och restaurang.

Kameraövervakning hjälper dig förebygga och förhindra svinn och stölder både i butik och på lager. Hamnar du i ett läge där en polisanmälan behöver upprättas är det värdefullt att kunna plocka fram inspelat material som visar händelsen. Kamerorna kan också utrustas med analysfunktioner som automatiskt varnar om en person uppvisar ett avvikande beteende.

Med videoanalys kopplade till larm kan du också få varningar om en pall med varor blir stående på lastkajen eller om utrymningsvägar blockeras.

Analysera kundflöden och besökstryck

Dina kameror kan också användas för att räkna antalet besökare i butiken eller varuhuset vid olika tidpunkter på dagen, så att du kan planera bemanningen därefter. De kan också hjälpa dig att analysera kundströmmarna genom butiken så att du kan optimera skyltningen för bättre försäljning.

Med kameraövervakning kan du:
  • Förebygga och förhindra stölder från butik och lager
  • Räkna antalet kunder och analysera kundströmmar för att optimera skyltning och varuplacering
  • Öka tryggheten i parkeringsgarage och P-hus, samt vid personalingångar
  • Minska svinn genom larm som varnar för att varor blir stående på lastkajen
  • Övervaka lokaler och byggnader i realtid
  • Granska inspelat material i efterhand och vid behov använda det som bevismaterial

Utanför kontor
Öka tryggheten I parkeringsgarage och vid personalingången

Självklart kan du även använda kameraövervakningen för att öka tryggheten i parkeringsgarage och P-hus i anslutning till dina butiker. Har du personal som jobbar obekväm arbetstid kan kameraövervakning utanför en skymd personalingång öka tryggheten sena kvällar och tidiga morgnar.


Secits Icon Brain 2
Enkel kameraövervakning – avancerade funktioner

Secits gör kameraövervakning till något som är enkelt att få på plats och enkelt att använda. Du väljer själv mellan kamerafunktionalitet av standardtyp, som fast bild eller zoom/panorering och specialfunktioner som IR (för mörkerseende), rörelseaktivering eller bildanalysfunktioner med eller utan kopplade larm. Med bildanalys kan du till exempel få en varning om någon uppträder avvikande eller om en väska lämnas övergiven i lokalen.


Specialisten på kameraövervakning

Vi hjälper dig uppnå det du vill med din kameraövervakning, oavsett om syftet är att hindra stöld och skadegörelser eller öka tryggheten på den plats som ska övervakas. Hos oss får du förslag på en anpassad larmlösning för att uppnå den effekt du är ute efter. Både säljare och tekniker hos Secits har specialkunskap när det gäller att utforma kameraövervakningssystem för allt från banker till butiker och bostadshus.

Secits Icon Dome

Secits Icon Computer
Alltid god it-säkerhet

Vi på Secits ser oss lika mycket som en IT-leverantör som en kameraleverantör och för oss är hög och tillförlitlig IT-säkerhet en självklarhet. Vår egen lösning SafeConnect säkerställer att ingen information kommer i orätta händer. Vi är stolta över att både banker och myndigheter med mycket höga krav på informationssäkerhet har valt oss som leverantör när det gäller kameraövervakningstjänster.


En trygg leverantör med goda referenser

Bland våra kunder hittar du flera av Sveriges största banker, myndigheter med höga krav på både funktion och säkerhet, fastighetsägare, rikstäckande butikskedjor, byggföretag, industrier och bussbolag.

Secits Icon Star 2

Kräver din kameraövervakning tillstånd?

Hur fungerar GDPR och kameraövervakningslagen?
Vi vet vad som gäller!

LÄS MER

IT-säkerhet och kameraövervakning

Se till att ingen kan hacka sig in i ditt kamerasystem. Köp en lösning med hög IT-säkerhet!

LÄS MER

Våra lösningar för butik och restaurang

Funderar du på vilken kameralösning som är bäst för dig?

Vi ger dig råd, fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.