Kameraövervakning för myndigheter.

Vetskapen om att kameraövervakning finns på en plats, fungerar i sig avskräckande på den som planerar ett brott. Chansen att upptäcka de brott som ändå sker ökar förstås med kameraövervakning, eftersom ett stort område då kan övervakas av ett fåtal personer.

Modern kameraövervakning kan också hjälpa dig kartlägga antalet personer eller rörelseströmmar i en fastighet. Avancerad videoanalys kan larma automatiskt om en person med avvikande beteende eller rörelsemönster upptäcks. På så sätt kan fler brott upptäckas och potentiella hot och säkerhetsrisker avvärjas.

När du vill skydda

Med kameraövervakning i realtid går det snabbare att upptäcka och larma om en eventuell brand, explosion eller skottlossning. För att minimera risken för mänskliga fel kan övervakningssystemet kompletteras med bildanalys och automatiska larm som varnar för olika våldsamma eller riskfyllda händelser. Liknande funktioner och larm kan användas för att upptäcka och varna för övergivna eller utplacerade föremål eller för att någonting obehörigen flyttas från sin plats.

Med kameraövervakning kan du:
  • Öka säkerheten på både offentliga och slutna platser
  • Förebygga och förhindra olika hot eller andra grövre brott
  • Lokalisera individer med avvikande beteenden eller rörelsemönster
  • Snabbt upptäcka en brand, explosion eller skottlossning
  • Övervaka lokaler och byggnader i realtid
  • Granska inspelat material i efterhand och vid behov använda det som bevismaterial

Utanför kontor
När du vill klarlägga eller bevisa händelseförlopp

Inspelat videomaterial av bra kvalitet är ovärderligt för att i efterhand klargöra ett händelseförlopp och bevisa handlingar. En del myndigheter har även rätt att spela in ljud.

Secits datacenter erbjuder en mycket säker lagring av din sparade information. Överföringen sker via en särskild, skyddad internetuppkoppling. Vid behov kan informationen istället lagras på en lokal server. Fråga oss gärna om våra lösningar för hög IT-säkerhet.


Utanför kontor
Personskydd

Secits erbjuder också kroppsburna kameror där inspelning av ljud och video enkelt kan aktiveras för att dokumentera det som sker. Som ett komplement finns även skyddsvästar och metalldetektorer i vårt sortiment.


Secits Icon Brain 2
Enkel kameraövervakning – avancerade funktioner

Secits gör kameraövervakning till något som är enkelt att få på plats och enkelt att använda. Du väljer själv mellan kamerafunktionalitet av standardtyp, som fast bild eller zoom/panorering och specialfunktioner som IR (för mörkerseende), rörelseaktivering eller bildanalysfunktioner med eller utan kopplade larm. Med bildanalys kan du till exempel få en varning om någon uppträder avvikande eller om en väska lämnas övergiven i lokalen.


Specialisten på kameraövervakning

Vi hjälper dig uppnå det du vill med din kameraövervakning, oavsett om syftet är att hindra stöld och skadegörelser eller öka tryggheten på den plats som ska övervakas. Hos oss får du förslag på en anpassad larmlösning för att uppnå den effekt du är ute efter. Både säljare och tekniker hos Secits har specialkunskap när det gäller att utforma kameraövervakningssystem för allt från banker till butiker och bostadshus.

Secits Icon Dome

Secits Icon Computer
Alltid god it-säkerhet

Vi på Secits ser oss lika mycket som en IT-leverantör som en kameraleverantör och för oss är hög och tillförlitlig IT-säkerhet en självklarhet. Vår egen lösning SafeConnect säkerställer att ingen information kommer i orätta händer. Vi är stolta över att både banker och myndigheter med mycket höga krav på informationssäkerhet har valt oss som leverantör när det gäller kameraövervakningstjänster.


En trygg leverantör med goda referenser

Bland våra kunder hittar du flera av Sveriges största banker, myndigheter med höga krav på både funktion och säkerhet, fastighetsägare, rikstäckande butikskedjor, byggföretag, industrier och bussbolag.

Secits Icon Star 2

Kräver din kameraövervakning tillstånd?

Hur fungerar GDPR och kameraövervakningslagen?
Vi vet vad som gäller!

LÄS MER

IT-säkerhet och kameraövervakning

Se till att ingen kan hacka sig in i ditt kamerasystem. Köp en lösning med hög IT-säkerhet!

LÄS MER

Kameraövervakning för myndigheter och offentlig förvaltning

Vill du diskutera specifika behov?

Vi har säkerhetsklassad personal. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort och bokar ett möte.