Skaffa full kontroll över företagets lås och passersystem

Ett passersystem förenklar vardagen både för medarbetarna på arbetsplatsen och dom som hanterar låsen. Det är enklare att öppna en dörr med bricka än att vrida om en nyckel. Särskilt när man balanserar på datorer, kaffekoppar och annat. Och skulle en bricka försvinna är det mycket enklare att spärra den aktuella brickan än att byta hela låssystemet.

Om företaget växer eller förändrar lokalerna är det enkelt att anpassa och programmera om systemet. Du kan anpassa vem som får tillträde till vilka lokaler och det går även att styra när i tiden en specifik användare får komma in. Tänk på att du får störst nytta av ett passersystem som är integrerat med våra övriga säkerhetslösningar.


Tänk på det här!
När du ska investera i ett låssystem bör du göra en ordentlig behovsanalys där du går igenom följande frågeställningar. Vi hjälper dig gärna med det!

 • Vem ska ha tillträde och när? Förutom att bestämma vem som ska få tillträde kan det även vara aktuellt att logga passagerna eller styra när i tiden en specifik användare ska få komma in.
 • Vem ska sköta underhåll och administration? Ska ni hantera det själva eller kommer ni lägga ut arbetet på en extern säkerhetsleverantör?
 • Vilka brand- och säkerhetskrav finns? Det är viktigt att gå igenom kraven innan ni bestämmer er för ett system.
 • Kommer ni förändra lokalerna i framtiden? Ta med de förändringar ni känner till redan nu för att slippa onödiga kostnader längre fram.

Secits Icon Id-verified Small
Lås och passersystem för företag.
 • Hindrar obehöriga att ta sig in
 • Kostnadseffektivt och kan anpassas efter företagets behov
 • Nyckelbrickor i stället för traditionella nycklar
 • Borttappade nyckelbrickor kan enkelt spärras
 • Smidigt både för den som ska passera och för administratören
 • Support dygnet runt
 • Professionell installation och service
 • Certifierade produkter

Vad är ett passersystem?

Ett passersystem är ett modernt låssystem som styrs elektroniskt via app, kod, nyckelbrickor eller taggar i stället traditionella nycklar.

Passersystemet gör det enklare för dig som företagare eller fastighetsägare. Du kan använda passersystem i kontor, industrier eller andra fastigheter och lokaler. Genom att använda ett modernt passersystem i stället för vanliga nycklar får du bättre kontroll och säkerhet. Försvinner en nyckelbricka behöver du inte byta ut hela låssystemet, utan bara spärra den aktuella brickan. Är du osäker på om koden hamnat på villovägar kan du enkelt byta till en ny.

Ett passersystem är både smidigt och kostnadseffektivt, både för den som ska passera genom en dörr och för fastighetsägaren som ska underhålla systemet.

Populära frågor & svar

SECITS erbjuder en mängd olika passersystem, inklusive RFID-kortläsare, biometriska läsare (fingeravtryck eller ansiktsigenkänning), kodlås och mobilbaserade lösningar. Vi skapar anpassade lösningar baserat på dina specifika behov och säkerhetskrav.

Våra passersystem kan enkelt integreras med ditt befintliga CCTV-övervakningssystem och inbrottslarm. Detta ger dig en omfattande säkerhetslösning som möjliggör snabb identifiering och spårning av eventuella säkerhetshot.

På SECITS sätter vi säkerheten i främsta rummet. Vi använder de senaste krypteringsmetoderna och säkerhetsprotokollen för att skydda passersystemet mot potentiella hackerattacker och obehörig åtkomst.

Absolut! Våra passersystem kan konfigureras för att hantera olika nivåer av åtkomstbehörighet för olika medarbetare eller grupper. Det ger dig kontroll över vem som får tillgång till olika områden i din byggnad.

Om ett passerkort rapporteras som förlorat eller stulet, kan vi snabbt avaktivera det från systemet för att förhindra obehörig användning. Vi kan också utfärda nya passerkort vid behov.

Vi erbjuder regelbundet underhåll och supporttjänster för ditt passersystem för att säkerställa dess optimala funktion. Våra tekniker kan utföra systemuppgraderingar, reparationer och nödvändiga justeringar.

Installationstiden beror på storleken och komplexiteten hos ditt företag, men vi arbetar effektivt för att minimera störningar och implementera passersystemet så snabbt som möjligt.

Självklart! Vi erbjuder omfattande utbildning för din personal om hur man använder passersystemet korrekt och effektivt.

Efter installationen erbjuder vi kontinuerlig teknisk support, underhållstjänster och snabba svarstider för att säkerställa att ditt passersystem fungerar smidigt och pålitligt.

Vi på SECITS är engagerade i att leverera högkvalitativa passersystem och säkerhetslösningar för att skydda ditt företag. Kontakta oss för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd lösning som passar just ditt företag.

Vill du veta mer?

Vi kommer gärna ut till ditt företag för en kostnadsfri rådgivning där våra säkerhetsexperter ger förslag på hur du kan effektivisera in- och utpassering. Vill du veta mer? Hör av dig!

  Behöver du övervaka mer än en plats?