Bli Secits-partner

Bli Secits-partner

Som Secits-partner får du ett antal olika kameratjänster som du kan erbjuda dina kunder. Du står för installationen och vi sköter övervakning, support och utbildning av kunden. Dina kunder får en toppmodern övervakningslösning till en fast månadskostnad, med tillgång till svensk kundsupport. Vi får en trygg installations- och underhållspartner som kan våra produkter.

Du installerar, vi sköter kundsupport och drift

Så fort systemet är installerat tar vi över och konfigurerar allting på distans. Sedan tar vi hand om alla frågor från kunden så att du kan gå vidare till nästa jobb. Vi sköter drift, support och uppgraderingar av mjukvaran centralt. 

Behövs underhållsarbete på plats är det dig vi ringer – och samma sak gäller förstås nästa gång vi sålt ett system i ditt närområde och behöver någon som kan installera det.

Anpassade lösningar, designade av erfarna kameratekniker

Våra olika kameratjänster anpassas med olika antal kameror och olika kameratyper beroende på hur kundens behov ser ut. Som Secits-partner har du fullt stöd av oss när det gäller prospektering och systemdesign. Vi har erfarenhet av att utforma kameralösningar för bland annat banker och myndigheter med mycket höga krav på funktionalitet, täckning och bildkvalitet.

Kräver din kameraövervakning tillstånd?

Hur fungerar GDPR och kameraövervakningslagen?

Vi vet vad som gäller!

Läs mer

Support till dig och din kund

Både du som installerar och din kund har tillgång till Secits support, alla vardagar mellan kl 8 och 17. 

Från baslösningar till sofistikerad videoanalys

Vi är experter på kameraövervakning. Hos oss hittar du allt från enkla lösningar till avancerad videoanalys som kan identifiera individer som uppträder avvikande, läsa av registreringsskyltar, räkna kunder eller varna för en bortglömd väska på flygplatsen. 

Oavsett vad din kund behöver kan du förlita dig på att vi har en lösning.

Mer information innan du bestämmer dig

Kontakta oss för mer information om vad du tjänar på att bli Secits-partner.

Mer information innan du bestämmer dig

Kontakta oss för mer information om vad du tjänar på att bli Secits-partner.

Våra kameratjänster

Kameraövervakning Lokal

Lokaltjänsten passar bra för dig som bara behöver övervaka en enda byggnad och är nöjd med att komma åt kamerabilderna enbart i samma byggnad. Allt videomaterial sparas på en lokal inspelningsserver.

Läs mer

Kameraövervakning Multi

Multitjänsten passar dig som vill övervaka flera olika byggnader eller platser och önskar central åtkomst till videobilder och inspelat material, men lokal lagring av det högupplösta videomaterialet.

Läs mer

Kameraövervakning Connect

Med Connect-tjänsten får du kameror som är anslutna till ett centralt datacenter där informationen lagras på ett mycket säkert sätt och är enkelt åtkomlig när du behöver den. På samma sätt kan du se kamerabilder i realtid.

Läs mer

Intelligent kameraövervakning med videoanalys

Med analys av videobilderna går det att automatiskt läsa av registreringsskyltar, hitta personer med avvikande beteende, varna för bortglömda lastpallar eller övergivna väskor, analysera kundströmmar och mycket annat.

Läs mer

Kameraövervakning till fast månadskostnad

Vi utformar en anpassad lösning för kameraövervakning för varje kund. Den fasta månadskostnaden baseras på antalet kameror som installeras.

Kameraövervakning till fast månadskostnad

Vi utformar en anpassad lösning för kameraövervakning för varje kund. Den fasta månadskostnaden baseras på antalet kameror som installeras.