Bygg & anläggning

Kameraövervakning på byggarbetsplatsen

När du vill förhindra stölder

Stölder från byggarbetsplatser är ett vanligt problem som kan leda till kostsamma förseningar när material, diesel eller verktyg plötsligt saknas. Helst vill du säkert slippa även självrisker och reparationer. Med övervakning med kamera och markradar har du möjlighet att avskräcka från stöld och avbryta pågående intrång. Inspelat videomaterial av bra kvalitet ökar chansen att du kan få tillbaka det som stulits och att de skyldiga kan fällas.

Har du kameror som täcker alla väsentliga ytor av byggarbetsplatsen kan du effektivisera väktarbetet och få en mer heltäckande bevakning till en lägre kostnad.

För mindre eller tillfälliga arbetsplatser har vi en mobil/semipermanent kameralösning med central övervakning, som enkelt kopplas in i samband med etablering, så fort el finns på platsen.

Med kameraövervakning kan du:

Förhindra stöld av diesel, maskiner och verktyg

Minska behovet av väktarrondering

Effektivisera leveranser samt in- och utpassager

Öka säkerheten på arbetsplatsen

Övervaka byggarbetsplatsen i realtid

Granska inspelat material i efterhand

Kräver din kameraövervakning tillstånd?

Hur fungerar GDPR och kameraövervakningslagen?

Vi vet vad som gäller!

Läs mer

Bli Secits-partner!

Läs mer

IT-säkerhet och kameraövervakning

Se till att ingen kan hacka sig in i ditt kamerasystem. Köp en lösning med hög IT-säkerhet!

Läs mer

När du vill effektivisera

Secits kameratjänst kan konfigureras för att larma vid särskilda händelser, till exempel om den upptäcker en brand. Larmet kan kopplas till siren på plats, skickas vidare till en väktare eller direkt till en larmcentral.

För att förebygga arbetsplatsolyckor kan kamerorna också utrustas med bildanalysfunktioner som varnar till exempel om någon pratar i telefon eller röker inom ett området där detta inte är tillåtet. Skulle en olycka eller incident inträffa, finns händelseförloppet inspelat så att orsaken till det som hände lättare kan fastställas och liknande händelser undvikas i framtiden.

Kameraövervakning för bygg och anläggning

Kameraövervakning
Connect

Med Connect-tjänsten får du kameror som är anslutna till ett centralt datacenter där informationen lagras på ett mycket säkert sätt och är enkelt åtkomlig när du behöver den. På samma sätt kan du se kamerabilder i realtid.

Läs mer

Kameraövervakning 
Multi

Multitjänsten passar dig som vill övervaka flera olika byggnader eller platser och önskar central åtkomst till videobilder och inspelat material, men lokal lagring av det högupplösta videomaterialet.

Läs mer

Kameraövervakning
Lokal

Lokaltjänsten passar bra för dig som bara behöver övervaka en enda byggnad och är nöjd med att komma åt kamerabilderna enbart i samma byggnad. Allt videomaterial sparas på en lokal inspelningsserver.

Läs mer

Intelligent kameraövervakning med videoanalys

Med analys av videobilderna går det att automatiskt läsa av registreringsskyltar, hitta personer med avvikande beteende, varna för bortglömda lastpallar eller övergivna väskor, analysera kundströmmar och mycket annat.

Läs mer

Funderar du på vilken kameralösning som är bäst för dig?

Vi ger dig råd!

Funderar du på vilken kameralösning som är bäst för dig?

Vi ger dig råd!

Enkel kameraövervakning – avancerade funktioner

Secits gör kameraövervakning till något som är enkelt att få på plats och enkelt att använda. Du väljer själv mellan kamerafunktionalitet av standardtyp, som fast bild eller zoom/panorering och specialfunktioner som IR (för mörkerseende), rörelseaktivering eller bildanalysfunktioner med eller utan kopplade larm. Med bildanalys kan du till exempel automatiskt läsa av bilars registreringsskyltar för inpassage till garage, eller kontrollera att utrymningsvägar inte blockeras.

Specialisten på kameraövervakning

Vi hjälper dig uppnå det du vill med din kameraövervakning, oavsett om syftet är att hindra stöld och skadegörelser eller öka tryggheten på den plats som ska övervakas. Hos oss får du förslag på en anpassad lösning för att uppnå den effekt du är ute efter. Både säljare och tekniker hos Secits har specialkunskap när det gäller att utforma kameraövervakningssystem för allt från banker till butiker och bostadshus.

Alltid god it-säkerhet

Vi på Secits ser oss lika mycket som en IT-leverantör som en kameraleverantör och för oss är hög och tillförlitlig IT-säkerhet en självklarhet. Vår egen lösning SafeConnect säkerställer att ingen information kommer i orätta händer. Vi är stolta över att både banker och myndigheter med mycket höga krav på informationssäkerhet har valt oss som leverantör när det gäller kameraövervakningstjänster.

En trygg leverantör med goda referenser

Bland våra kunder hittar du flera av Sveriges största banker, myndigheter med höga krav på både funktion och säkerhet, fastighetsägare, rikstäckande butikskedjor, byggföretag, industrier och bussbolag.

Behöver du kameraövervakning?

Vi har personal i hela Sverige.
Hör av dig för att boka ett besök på plats.

Behöver du kameraövervakning?

Vi har personal i hela Sverige.
Hör av dig för att boka ett besök på plats.