Logistik & sjöfart

Kameraövervakning för logistik, hamnar och sjöfart

När du vill förhindra stöld och skadegörelse

Kameraövervakning är ett bra skydd mot både stöld och skadegörelse. Kameraövervakning fungerar avskräckande, men ger också möjlighet att övervaka det som sker på området i realtid och att ta fram inspelat material i efterhand. Kamerasystemet kan kopplas till högtalare eller strålkastare som aktiveras automatiskt för att skrämma iväg personer som kameran identifierar som misstänkta, utifrån hur de rör sig på området.

Med kameraövervakning kan du:

Förebygga stölder och skadegörelse

Förenkla in- och utpassager

Öka säkerheten och förebygga arbetsplatsolyckor

Effektivisera flöden och hantering av gods

Övervaka byggnader och platser i realtid

Granska inspelat material i efterhand

Kräver din kameraövervakning tillstånd?

Hur fungerar GDPR och kameraövervakningslagen?

Vi vet vad som gäller!

Läs mer

Bli Secits-partner!

Läs mer

När du vill effektivisera och förenkla

I hamnar kan du förenkla insläppet vid grindarna med avläsning av fordonens registreringsskyltar (LPR) och grindstyrning på distans, som kopplas till kamerasystemet. Övervakningskameror kan också vara till stor hjälp för att snabbt få en översikt över lediga containerplatser. Med avancerade videoanalysfunktioner kan du till och med få hjälp att
effektivisera logistiken inom området.

Ombord på passagerarfartyg kan kamerasystemet användas för att räkna antalet personer som går ombord så att det inte överskrider antalet tillåtna passagerare.

När du vill öka säkerheten

Secits kameratjänst kan konfigureras för att larma vid särskilda händelser, till exempel om den upptäcker att någon rör sig inom ett område där ingen får vistas eller röker där det utgör en säkerhetsfara. Larmet kan kopplas till varningssiren på plats eller skickas vidare till
säkerhetspersonal. Kamerasystemet kan också användas för att snabbt detektera en brand eller förskjutningar av lasten på ett fartyg.

Kameraövervakning för logistik, hamnar och sjöfart

Kameraövervakning
Lokal

Lokaltjänsten passar bra för dig som bara behöver övervaka en enda byggnad och är nöjd med att komma åt kamerabilderna enbart i samma byggnad. Allt videomaterial sparas på en lokal inspelningsserver.

Läs mer

Kameraövervakning Multi

Multitjänsten passar dig som vill övervaka flera olika byggnader eller platser och önskar central åtkomst till videobilder och inspelat material, men lokal lagring av det högupplösta videomaterialet.

Läs mer

Kameraövervakning Connect

Med Connect-tjänsten får du kameror som är anslutna till ett centralt datacenter där informationen lagras på ett mycket säkert sätt och är enkelt åtkomlig när du behöver den. På samma sätt kan du se kamerabilder i realtid.

Läs mer

Intelligent kameraövervakning med videoanalys

Med analys av videobilderna går det att automatiskt läsa av registreringsskyltar, hitta personer med avvikande beteende, varna för bortglömda lastpallar eller övergivna väskor, analysera kundströmmar och mycket annat.

Läs mer

Funderar du på vilken kameralösning som är bäst för dig?

Prata med en kameraexpert!

Funderar du på vilken kameralösning som är bäst för dig?

Prata med en kameraexpert!

Enkel kameraövervakning – avancerade funktioner

Secits gör kameraövervakning till något som är enkelt att få på plats och enkelt att använda. Du väljer själv mellan kamerafunktionalitet av standardtyp, som fast bild eller zoom/panorering och specialfunktioner som IR (för mörkerseende), rörelseaktivering eller bildanalysfunktioner med eller utan kopplade larm. Med bildanalys kan du till exempel identifiera vissa säkerhetsöverträdelser, felplacerat gods eller automatiskt läsa av bilars registreringsskyltar.

Specialisten på kameraövervakning

Vi hjälper dig uppnå det du vill med din kameraövervakning, oavsett om syftet är att hindra stöld och skadegörelser eller öka tryggheten på den plats som ska övervakas. Hos oss får du förslag på en anpassad lösning för att uppnå den effekt du är ute efter. Både säljare och tekniker hos Secits har specialkunskap när det gäller att utforma kameraövervakningssystem för allt från banker till butiker och bostadshus.

Alltid god it-säkerhet

Vi på Secits ser oss lika mycket som en IT-leverantör som en kameraleverantör och för oss är hög och tillförlitlig IT-säkerhet en självklarhet. Vår egen lösning SafeConnect säkerställer att ingen information kommer i orätta händer. Vi är stolta över att både banker och myndigheter med mycket höga krav på informationssäkerhet har valt oss som leverantör när det gäller kameraövervakningstjänster.

En trygg leverantör med goda referenser

Bland våra kunder hittar du flera av Sveriges största banker, myndigheter med höga krav på både funktion och säkerhet, fastighetsägare, rikstäckande butikskedjor, byggföretag, industrier och bussbolag.

Behöver du kameraövervakning?

Vi har personal i hela Sverige.
Hör av dig för att boka ett besök på plats.

Behöver du kameraövervakning?

Vi har personal i hela Sverige.
Hör av dig för att boka ett besök på plats.